Vi ønsket å «korte ned» BraMat-kurset til fire økter, samtidig som vi ville at temaene skulle være måltidsorienterte. Vi bruker modellen «Grønt,grovt og gunstig» og opplever at den er lettforståelig og praktisk.

Våre BraMat-kurs følger nå følgende plan:

  • 1.økt BraFrokost. Teoretiske temaer: frukt/grønt/5 om dagen, kostfiber og måltidsrytme med hovedfokus på frokost. Vi lager BraFrokost.
  • 2.økt BraLunsj. Teoretiske temaer: nok mat på formiddagen, ikke bare ett fett. Vi lager BraLunsj.
  • 3.økt BraMiddag. Teoretiske temaer: salt, drikke. Vi lager BraMiddag
  • 4.økt BraDessert/kosemat. Teoretiske temaer: Må det søte liv smake søtt? Vi lager Bra kosemat

Kurset tilbys alle som henvises til Frisklivssentralen. Det annonseres også for påmelding fra publikum. Kurset tilbys to ganger i året.